Magyar RS Feva Osztályszövetség

Az RS Feva nemzetközi vitorlás versenyosztály. Európa és világbajnoki versenyein 180-200 hajó küzd egymással. Az elmúlt években a legsikeresebb vitorlás kishajó szerte a világon. Évente a legnagyobb számban adják el mindenfelé Európában és a tengerentúlon. Az osztály az elmúlt években elképesztő fejlődésen ment keresztül. Az év kishajója az USA-ban, Angliában és Francia országban. RYA és az ISAF által ajánlott hajó, versenyzésre és oktatásra. A hajó sikereire jellemző az évente eladott 400-500 darabos széria. Az RS Feva aktív versenyosztályként nemzetközi osztályszövetséggel rendelkezik. Európa szinte minden országában meghatározó utánpótlásnevelő osztály.

Az Magyar RS Feva Osztályszövetség 2017-ben alakult. Jelenleg Magyarországon ranglista és WS osztály, amely minden évben teljesíti a támogatott utánpótlás osztályokra vonatkozó objektív követelményeket.

AZ RS Feva Osztályszövetség hazai partnere a Magic Marine vitorlás ruhákat forgalmazó cég. A Magic Marine 2019-ben elkészítette az RS Feva osztályszövetség hivatalos ruházatát, amely megrendelésére e-mailban van lehetőség a kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeken. Az RS Feva csapatruhákat tartalmazó dokumentum itt érhető el! 

Az RS Feva osztály tisztségviselői:
Náray Richárd Osztálykapitány | ridhard.naray@vgye.hu | +36 20 973 1633
Őrszigethy Éva Osztálytitkár | eva.orszigethy@rs-sailing.hu
Barlay Kristóf Osztályfelmérő | kristof.barlay@gmail.com
Nemzetközi RS Feva osztályszövetség: www.rsfeva.org
Magyar RS Feva Osztály MVSz | www.hunsail.hu

Magyar RS Feva Osztályszövetség hivatalos dokumentumai:

2019. év dokumentumai:

2018. év dokumentumai:

2017. év dokumentumai: