VGYE 29er versenycsapat

A klub 29er vitorlás versenycsapata 2022 óta működik. Minden versenyző az RS Feva osztályból érkezett. A klubnak jelenleg három 29er hajója van…

A csapat az első évben 70 napos edzésprogrammal készült a versenyekre, 4 hazai és 2 nemzetközi versenyen vett részt. Az első évben a flotta kiemelkedően teljesített, a magyar bajnokságban a 7. helyen végzett. A nemzetközi versenyeken a VGYE legjobb hajója az ezüst csoportban a 4. helyen végzett.

2023-ban a négycsapatos VGYE 29er Team 90 napos programja és az öt hazai verseny mellett két nemzetközi versenyre is készül. A felkészülési és versenyidőszak minden évben március közepétől november végéig tart. A magyarországi edzések az VGYE Dingi Kikötőben zajlanak. Évente kétszer a 29er Team tagjai külföldi edzőtáborokban is részt vesznek.

A 29er vitorlás egy nagy teljesítményű szkiff, amely az olimpiai 49er osztályra való felkészítő hajó. A gyerekek a hajóban olyan készségeket szereznek, amelyek felkészítik őket a 21. század hajótípusaira.

VGYE 29er csapat, Lake Garda 2023

VGYE 29er versenycsapat programja:

Ne feledj majd csatlakozni a 29er csapat viber csoportjához, mert az infókat az edzők minden foglalkozást megelőzően így közlik majd veletek!
Az edzésprogram vezetőedzője Takácsy lEvente (Spartacus) és Pertl Dániel, őket hívhatod telefonon: +36 30 394 0902, +36 30 859 0258

Egy csomó adat kell majd, ahhoz, hogy igazi vitorlás versenyzővé válj. Elektronikus jelentkezési rendszerünket éppen ezért találtuk ki. A „Jelentkezés az 29er versenycsapatba” gomb megnyomásával végigmész majd egy folyamaton, elhalmozol minket információkkal és mi tudunk téged regisztráni mint csapattagot. A folyamat végén bankkártyával be tudod fizetni a VGYE 29er idei versenyprogramjának sportszolgáltatási díját akár egy részletben akár két részletben.

A versenycsapat hazai programdíja tartalmazza az idei szezon minden költségét az összes edzés- és versenynapra:

  • edzői díjak
  • nevezési díjak (összes hazai és itthoni nemzetközi verseny)
  • tagdíjak
  • hazai utazási költségek (szállás nélkül)
  • a teleppel kapcsolatos költségek
  • motoros hajó költségei (Benzin, hajókarbantartás)
  • hajó használatot (3 egyesületi hajónk van)

Nem tartalmazza a program díja:

  • Vitorlák javítását pótlását
  •  Hajóalkatrészek  pótlását, javítások árát
  • Mindenki saját vitorlákkal versenyzik az osztályban

A versenycsapat naptárát itt tudod letölteni, nem baj ha mindig nálad lesz majd. Ha részt vettél az év elei szülői értekezleten, elvileg minden részletről értesültél, ha nem érzed magad minden információval felvértezettnek, keresd a programot vezető edzőnket.