GoBoating program

Go Boating, a Magyar vitorlázás nyílt napja!

Minden évben megrendezzük a Magyar Vitorlázás Nyílt Napját, amely 2018-ban debütált és hatalmas sikert aratott. A Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Vitorlás Szövetség által támogatott rendezvényt minden tanév utolsó csütörtökén tartjuk a VGYE Vitorlás Iskolában Budapesten.

Ezen a napon a Magyar Vitorlás Szövetség szakmailag elismert Vitorlás Iskola programjához csatlakozott VGYE vitorlás iskolák és klubok 9-14 éves lányokat és fiúkat várnak. Különösen a budapesti VGYE Vitorlás Iskolához közeli iskolákat hívtuk meg rendezvényünkre.

Ezen a napon minden érdeklődő iskolásnak lehetősége lesz megismerkedni ezzel a gyönyörű sportággal. A fiatalok bepillantást nyerhetnek a vitorlázás világába, a hajók felszerelésébe, megtanulhatnak néhány alapvető vitorlás fogalmat és fontos csomót, valamint – ha az időjárás engedi – az oktatók segítségével maguk is beülhetnek a vitorlásokba.

GoBoating, a Magyar vitorlázás nyílt napja!

„Tavaly Budapesten közel 200 gyermek látogatott el hozzánk, idén még több résztvevőre számítunk. A programot minden év májusában hirdetjük meg a környékbeli általános és középiskoláknak, de ha szeretnél részt venni a következő GoBoating rendezvényen, jelentkezz nálunk!