VGYE 420-as versenycsapat

A klub 420-as vitorlás versenycsapata 2024 óta működik. Minden versenyző az RS Feva osztályból érkezett. A versenycsapatban használt sporteszközök a versenyzők tulajdonában van, nem klubhajókkal bonyolítjuk a programot.

A csapat a2024. évben 75 napos edzésprogrammal készül a versenyekre, 4 hazai és 2 nemzetközi versenyen vesz részt. Az első évben a flotta reményeink szerint Kutassy László vezetésével kiemelkedően teljesít majd a hazai mezőnyben. A nemzetközi versenyeken az idei évre a célkitűzés a tisztes helytállás és a középmezőnybe kerülés.

A VGYE 420-as csapata egy kialakuló közösség, amibe szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a 420-as versenyzés, egy kevésbé akrobatikus (29er) azonban nagy teljesítményű dingivel szeretne vitorlázni. A csapat edzéseit már a 2023-as év őszén megkezdte Káptalanfüreden. A 2024. évben programunkat más 420-as csapatokkal közösen terveztük, azért, hogy a gyerekeke az alacsony egyesületen belüli hajószám ellenére is nagy flottában ismerkedhessenek a 420 osztállyal.

A gyerekek a hajóban olyan készségeket szereznek, amelyek felkészítik őket a 470-es olimpliai hajótípusban való versenyzésbe, és a hagyományos spinakkeres nagyhajókkal való továbblépésre.

VGYE 420 Edzés 2023 ősz

VGYE 420 versenycsapat programja:

Ne feledj majd csatlakozni a 420 csapat wiber csoportjához, mert az infókat az edzők minden foglalkozást megelőzően így közlik majd veletek!
Az edzésprogram vezetőedzője Kutassy László, Náray Vilmos, őket hívhatod telefonon: +36 20 261 5942, +36 20 369 2126

Egy csomó adat kell majd, ahhoz, hogy igazi vitorlás versenyzővé válj. Elektronikus jelentkezési rendszerünket éppen ezért találtuk ki. A „Jelentkezés az 420 versenycsapatba” gomb megnyomásával végigmész majd egy folyamaton, elhalmozol minket információkkal és mi tudunk téged regisztrálni mint csapattagot. A folyamat végén bankkártyával be tudod fizetni a VGYE 420 idei versenyprogramjának sportszolgáltatási díját akár egy részletben akár két részletben.

A versenycsapat hazai programdíja tartalmazza az idei szezon minden költségét az összes edzés- és versenynapra:

  • edzői díjak
  • nevezési díjak (összes hazai és itthoni nemzetközi verseny)
  • tagdíjak
  • hazai utazási költségek (szállás nélkül)
  • a teleppel kapcsolatos költségek
  • motoros hajó költségei

Nem tartalmazza a program díja:

  • Vitorlák javítását pótlását
  •  Hajóalkatrészek  pótlását, javítások árát
  • Mindenki saját hajóval vesz részt a programban

A versenycsapat naptárát itt tudod letölteni, nem baj ha mindig nálad lesz majd. Ha részt vettél az év elei szülői értekezleten, elvileg minden részletről értesültél, ha nem érzed magad minden információval felvértezettnek, keresd a programot vezető edzőnket.