VGYE Klubtagság

A Vitorlázó Gyermekekért Egyesület egy sportklub, amelynek célja a szabadidős vitorlázás, az utánpótlás és gyermek vitorlázás segítése. Mint minden klub, feladatait az alapító tagok, tagok és a pártoló tagok, aktív részvételével végzi.

Az egyesület alapító tagjai az alapszabályban rögzített természetes és jogi személyek, akik már a kezdetekkor velünk voltak, és munkájukkal, pénzügyi segítségükkel támogatták tevékenységünket.

Az egyesület tagja elsősorban az alapító tagok közül az elmúlt több mint 1,5 évtizedben velünk maradt barátaink, akik elkötelezettek a gyermek és rekreációs célú vitorlázásért, és a sport körül szerveződő eseményekért. Tagjaink létszáma nem változott az elmúlt időszakban, és közülük kerülnek ki az egyesület tisztségviselői is.

Az egyesület pártoló tagjai, támogatói olyan magánszemélyek, jogi személyiséggel bíró társaságok, akik, vagy amik elkötelezettséget éreznek az alapszabályunkban megfogalmazott értékek felé, és támogatják tevékenységünket a mindennapokban.

Pártoló tagjaink sorába várunk mindenkit, akik tenni szeretnének a vitorlázásért, akik elkötelezettek egy jól működő magyar vitorlásklub felé. A pártoló tagság feltételeiről további információkat az alapító okiratunkban találhatnak, de szívesen állunk rendelkezésükre telefonon vagy e-mailban is.

VGYE ÉS MVSZ TAGDÍJAK 2023

VGYE tagdíjak 2023

 

VGYE tagdíj:                                                25.000.- Ft/év

VGYE tagdíj 18 év alatt:                              15.000.- Ft/év

VGYE pártoló tagdíj                                                28.000.- Ft/év

MVSZ versenyengedély díja 14 év alatt       6.000.- Ft/év

MVSZ versenyengedély díja 14 év felett     16.500.-Ft/év

MVSZ leigazolási díj:                                   7.000.- Ft

  1. MVSZ átigazolási díj                                    3.810.- Ft

A tagdíjakat, pártoló tagdíjakat átutalással, vagy bankkártyás fizetéssel tudja teljesíteni egyesületünk felé. Az átutaláshoz szükséges adatokat a kapcsolat menüpontban megtalálja. Kérjük jelentkezését megelőzően keressen minket elérhetőségeink egyikén, hogy pontos tájékoztatást adhassunk az egyesület MVSZ versenyengedélyével kapcsolatban és az egyesület tagsági viszonyával kapcsolatos részletes feltételekről.