VGYE Vitorláskikötő | Budapest Kopaszi gát

2007 óta a VGYE budapesti bázisa a Kopaszi gáton található a Café Ponyvaregény előtti mólón. Az egyesület budapesti telephelyét elsősorban vitorlás táborok, kezdő vitorlás oktatások, és rendezvények szervezésére használta az elmúlt 15 évben.

A helyszín csodálatos, Budapest szívében egy több hektáros közpark közepén van lehetőségünk vitorlázni a Duna egyik öblében (állóvízen). A Kopaszi gáton jelenleg is zajló fejlesztések semmilyen formában sincsenek hatással tevékenységünkre. Úszómólónk a gát középső szakaszán helyezkedik el, és alkalmas arra, hogy motoros hajónkat és Laser Pico vitorlásainkat tároljuk és vízre rakjuk rajta.

A Café Ponyvaregény szolgál bázisul a gyerekeknek és az edzésre járó felnőtteknek márciustól június közepéig, szeptembertől novemberig, heti két alkalommal szervezett „nyílt” edzéseinken, valamint június 15-től július végéig és augusztus utolsó hetében kezdő vitorlás táborosaink számára.

A Kopaszi gáton lévő VGYE vitorlás iskola alkalmas vitorlás bemutatók, csapatépítő programok tartására, amely programokat a Café Ponyvaregény rendezvényszervező partnerünkön keresztül tudják igénybe venni.

VGYE Vitorlás Kikötő | Budapest Kopaszi gát