VÁRUNK VITORLÁSTÁBORAINKBA!

  • március 22, 2024

Jól megy már a vitorlázás, de tovább bővítenéd a tudásod, vagy a „nulláról tanulnál” aktívan? Korra, nemre, vízi jártasságra tekintet nélkül várunk Budapesten, vagy a Balatonon, természetközeli, kis létszámú táborainkban.

Bejárós táborainkba a csapat reggel 8.30 és 9.00 között érkezik, hétfőtől péntekig, míg bentlakásos táborainkban az érkezés és a szállások elfoglalása hétfőn 8.00 és 9.00 között zajlik a táborhelyszínen. Mind a két tábortípusban a vitorlás foglalkozások délután 17.00-ig tartanak. Napi 3-4 órát töltünk a vízen a gyerekekkel. A parti programok is a vitorlázásra vannak felfűzve. Megismerkedünk a vitorlázás történetével, a hajó és a „környezeti” viszonyokkal. Megtanuljuk az alapvető csomókat, és a biztonsági felszerelések használatát. A bejárós táborban a gyerekek reggelit és ebédet kapnak, a bentlakásos táborokban este 6.30-kor vacsorázunk, a folyamatos folyadék-utánpótlásról kiemelten gondoskodunk az egész nap során.

Ha az időjárás engedi, minden nap fürdünk, úszunk és vitorlázunk kifulladásig!

Egyflottás Laser Pico kezdő és kezdő haladó táborainkban maximum 14 fő vesz részt egy turnusban. RS Fevás egyflottás táborunkba 20 fő tud egyszerre részt venni. Kétflottás táborainkban 24 fő a maximális létszám. Táborvezetőink mindegyike tapasztalt vitorlázó, versenyző, vitorlás edző, és hivatásos motoros vezető képesítéssel rendelkezik.

A vitorlázás nem nagy kunszt!

További információ és jelentkezés!